';
GRIP WALK
Novi standard smučarskih čevljev in vezi za več udobja in varnosti pri hoji
Hoja v smučarskih čevljih je lahko precej nerodna reč, še posebno kadar je podlaga zmrznjena in neravna. Kdo izmed nas se še ni znašel v situaciji, ko je s smučarskimi čevlji po stopnicah stopal kot najbolj okoren teleban ali pa se znašel na zadnjici, ko je hitel od avta do gondole? S pojavom sistema Grip walk podplata in vezi, pa se bo okorna in previdna hoja spremenila v udobno in varno sprehajanje kjerkoli na smučišču. Grip walk podplat vam bo zaradi svoje specifične zgradbe zagotovil izvrsten oprijem ter zložen, zaobljen korak. Grip walk podplat je namreč narejen iz novo razvitega gumiranega materiala, ki ne drsi na spolzkih in neravnih tleh, ter zaobljen tako, da bo korak veliko bolj naraven. V kombinaciji z tršo plastiko na mestih stika z vezmi, bo prenos sil na vezi in smuči ostal povsem primerljiv z klasičnim ravnim alpskim podplatom, varnostno odpenjanje vezi pa je povsem v skladu z obstoječimi standardi. Ob tem je pomembno poudariti, da je Grip walk podplat kompatibilen samo z Grip walk vezmi, med tem ko so Grip walk vezi kompatibilne tudi z klasičnim ravnim alpskim podplatom. Vsi smučarski čevlji in vezi, ki so kompatibilni z Grip walk sistemom, so tudi primerno označeni z logotipom, tako da boste sistem z lahkoto prepoznali. Grip walk sistem je posvojila praktično celotna smučarska industrija, saj prinaša uporabnikom bistveno več udobja in hkrati ne zmanjšuje smučarskih užitkov, ne potrebuje nikakršnih dodatnih nastavitev in je med posameznimi proizvajalci kompatibilen.
Oglejte si predstavitveni video:
Pozabite torej na okorno hojo, držanje za ograje in podobne vragolije! Pozanimajte se o ponudbi, ki vam je na voljo in povprašajte naše strokovne prodajalce o možnostih ter kompatibilnosti. Grip walk je namenjen tako odraslim kot tudi otroškim čevljem. Podplat je lahko že predmontiran na smučarskih čevljih ali pa ga lahko kupite kot dodatek in zamenjate na čevljih, ki so Grip walk kompatibilni.
Verjamemo, da je Grip walk standard, ki bo v nekaj letih prevladoval in priporočamo vam, da se ob nakupu že sedaj pozanimate o Grip walk kompatibilnosti produkta, bodisi vaših novih smučarskih čevljev ali smučarskih vezi na vaših novih smučeh.
Več o sistemu si lahko pogledate na www.grip-walk.com