?>
1,2,3… VSI V KRANJSKO GORO IN NA SMUČI!
Snežni telefon in Hit Alpinea nagrajujeta! Zadenite 2-dnevni Boom paket v Kranjski gori, vstop v savne Hit Alpinea Kranjska Gora, ali kopanje za dve osebi v bazenih Hit Alpinea.
Kam vas bo pripeljala sreča?
Nagradna igra je zaključena.
Nagradna igra traja od 10.02.2017 do konca 27.02.2017.

Zmagovalci bodo izžrebani naslednji dan. Več v pogojih in pravilih storitve
Kontaktni podatki:
www.hit-alpinea.si,
info@hit-alpinea.si,
080 88 30
Nagradni sklad:
1x paket BOOM počitnice za 1 osebo, 2 nočitvi,
1x vstop v savne Hit Alpinea Kranjska Gora,
1x kopanje za dve osebi v bazenih Hit Alpinea.
*BOOM paketa se ne da koristiti v času Pokala Vitranc ali Planice; za več preverite splošne pogoje.

Zasnežene strmine, več kilometrov tekaških prog, sankališče, drsališče, wellness centri, odlična kulinarična ponudba ter veliko, veliko sonca. To idealno kombinacijo za zimske počitnice najdete v Kranjski Gori. Hotelska veriga Hit Alpinea pa s ponudbo štirih hotelov ter tremi wellness centri doda piko na i vašemu oddihu.

Zakaj ne bi zimskih počitnic preživeli v destinaciji, ki je bila večkrat nagrajena z mednarodnim priznanjem Best ski awards, hotel Ramada Resort Kranjska Gora pa je že četrtič zapored prejel mednarodno priznanje za najboljši smučarski hotel v Sloveniji. Za še večje udobje gostov so prenovili sobe in še dodatno popestrili ponudbo. Pripravili so bogato izbiro smučarskih paketov, ki poleg polpenziona vključujejo tudi smučarsko karto, posebej zanimiv je paket Tri dežele, saj omogoča smuko tudi v sosednjih Avstriji in Italiji. Sezono pa boste v marcu lahko zaključili z že tradicionalnimi Boom počitnicami.

Po aktivno preživetem dnevu se prileže malo razvajanja. Ponudbo hotelov bogatijo kar trije wellness centri, kjer se lahko prepustite spretnim rokam maserk, zaplavate v katerem izmed bazenov ali se ogrejete v savnah (zeliščna, finska, turška).
Obiščite kraj z dolgoletno tradicijo območja z zdravilno klimo, smučajte na svetovno znanem smučišču, potopite se v ledeniško vodo ter se pustite razvajati kuharskim mojstrom.
X