11. nagradna igra: 5x 2 dnevni karti za KRVAVEC
Snežni telefon skupaj s Krvavcem podarja 5x po 2 odrasli dnevni vozovnici za smučišče Krvavec, uporabni v tej in naslednji sezoni, delujejo pa tudi na smučišču Rogla. V naslednjem tednu bomo izmed vseh sodelujočih izžrebali 5 zmagovalcev, ki se bodo lahko brezplačno spuščali po strminah najboljšega slovenskega smučarskega centra. Sodelujte preko SMS ali FB, odgovorite na nagradno vprašanje in sodelujte v žrebu. Povečajte si možnost uspeha in sodelujte večkrat! Srečno!


NAGRADNO VPRAŠANJE:
Kdaj se bo na Krvavcu odvijal dogodek RocKrvavec?
A: 25. februarja 2017
B: 18. marca 2017
C: 08. aprila 2017
Trajanje: 14.02. – 20.02.2017 do 12h, ko izžrebamo nagrajence. Sodelujete lahko na oba načina in si tako zagotovite boljšo verjetnost pri žrebu! *SMS Klub je plačljiv, strošek vsakega prejetega SMS-a znaša 0,19€. Več v Pogojih in pravilih storitve.
Sodeluj preko
1.
- všečkaj Snežni telefon.
2.
Na FB v objavi o nagradni igri med komentarje zapiši prijatelja, s katerim želiš deliti karto!
SMS-a
1.
Pošlji SMS z besedilom: SNEZNI in pravilen odgovor na številko 4646! Primer SMS-a: SNEZNI A (pošlji na 4646)
Krvavec, oddaljen le 25 km od Ljubljane in 8 km od Brnika, poonuja neskončno zimskih in letnih športnih aktivnosti. Konec Novembra je Krvavec v Kitsbuhelu na podelitvi nagrad World Ski Awards prejel naziv Najboljše slovensko smučišče 2016, prav tako pa je Hotel Krvavec prejel naziv Najboljši slovenski butični smučarski hotel 2016.

Smučišče obratuje s 13. napravami in 18 različnimi progami, ki predstavljajo približno 30 km smučarskih površin. Najvišji del smučišča - Zvoh - se dotika točke 1971 m nv.
Krvavec je znan po številnih dogodkih, ki se eden za drugim vrstijo tekom sezone. Nekaj tradicionalnih dogodkov, kot so Luža, Napad na Zvoh in Gormet tekmovanja zamudi le redkokdo. Pri Snežnem telefonu pa vas posebej opozarjamo na naslednji dogodek: ROCKRVAVEC z legendo Juretom Koširjem. Dogodek bo potekal naslednjo soboto, 25. februarja 2017 in bo poleg zabave, glasbe in dobre volje določenim legendam omogočal, da tekmujejo s samim Juretom Koširjem. Ne zamudite!
X