14. nagradna igra: 10x dnevna karta za VOGEL
Smučarski center Vogel, trikratni zaporedni zmagovalec v kategoriji Naj slovensko večje smučišče z debelo snežno podlago vabi k obisku! V naslednjih dneh se bodo na gori vrstili zanimivi dogodki vredni obiska! Podarjamo 10 kart! Sodelujte in si zagotovite priložnost, da osvojite svojo dnevno odraslo karto, uporabno do konca te sezone. Preberite spodnja navodila, odgovorite na nagradno vprašanje in sodelujte v žrebu. Če sodelujete na več načinov, si povečate možnosti, da ste izžrebani. Srečno!


NAGRADNO VPRAŠANJE:
Koliko let bo letos dopolnila najstarejša delujoča naprava na Voglu, sedežnica Šija?
A: 50 let
B: 35 let
C: 65 let
Trajanje: 06.03. – 13.03.2017 do 12h, ko izžrebamo nagrajence. Sodelujete lahko na oba načina in si tako zagotovite boljšo verjetnost pri žrebu! *SMS Klub je plačljiv, strošek vsakega prejetega SMS-a znaša 0,19€. Več v Pogojih in pravilih storitve.
Sodeluj preko
1.
- všečkaj Snežni telefon.
2.
Na FB v objavi o nagradni igri med komentarje zapiši prijatelja, s katerim želiš deliti karto!
SMS-a
1.
Pošlji SMS z besedilom: SNEZNI in pravilen odgovor na številko 4646! Primer SMS-a: SNEZNI A (pošlji na 4646)
SMUČARSKI CENTER VOGEL
Smučarski center Vogel leži v Triglavskem narodnem parku nad Bohinjskim jezerom. Izjemna lokacija in veličastno naravno okolje v kombinaciji z odličnimi storitvami zagotavljajo neponovljivo izkušnjo. Že od samega začetka vsa ta desetletja delovanja vzdržujemo tradicijo dobrega počutja na povsem naravno zasneženih strminah. Spodnja postaja Žičnice Vogel leži na 560 m.n.v in nihalka, s kapaciteto 950 oseb v eni uri, obiskovalce v pičlih petih minutah popelje do zgornje postaje nihalke, ki leži na 1535 m.n.v. V trenutku se pred obiskovalcem Vogla odpre smučišče, ki se razprostira na 78 ha, s skupno 22.000 m smučarskih prog. Najstarejša žičnica na Voglu je sedežnica Šija, ki bo letos obratovala 50 let!
V zimskem času je na Voglu polno dogajanja. V tem tednu za 8.marec pripravljamo Ženski dan na katerega vse dame dobijo kuponček za pijačo ob nakupu smučarske vozovnice. Za vikend pa pripravljamo Vrhunec zime z nastopom Mance Špik, razne promocije in teste smuči, tekmo za Pokal Vogla in kar dva pohoda ob polni luni! 18.3 pa pripravljamo že drugi Kulinarski dan z priznanima velemajstroma kuhalnice- Štefelinom in Jagodicem!
Vabljeni!
X