?>
Z novim Volvom na snežni vikend v Cerkno
Dva zmagovalca prejmeta nepozaben smučarski vikend za dva! Vsak zmagovalec se z Volvom odpelje v Ski resort Cerkno, kjer nagrado deli z še eno osebo. Čakata ga namreč 2 nočitvi za 2 osebi in 2x 2 smučarski karti.
Odgovori na NAGRADNO VPRAŠANJE:
Katerega leta je Volvo izumil lambda sondo, ki pomaga zmanjšati količino škodljivih emisij?

Nagradna igra traja od 20.01.2017 do konca 15.03.2017 do 13. ure. Izžrebana bosta dva zmagovalca, prvi 20.02.2017, drugi pa 15.03.2017. Vsak zmagovalec bo prejel enak paket. Zmagovalec se skupaj z organizatorji nagradne igre dogovori o terminu koriščenja nagrade, ki pa velja do konca smučarske sezone 2016/17. Več v pogojih in pravilih storitve
Vozila Volvo so namenjena resničnim ljubiteljem vožnje, ki ne pristajajo na kompromise. Ker prihajajo s Švedske, z zasneženega severa Evrope, so še posebej ustvarjena za zimske užitke. Z odličnim vodenjem, naravno vozno dinamiko, napredno varnostjo, pregovornim Volvo udobjem in eleganco so kot nalašč za to, da vas pospremijo na snežne strmine Smučarskega centra Cerkno!

Zaradi najsodobnejših naprav in prelepe narave se smučarski center Cerkno ponaša z več nazivi Naj smučišče v Sloveniji, kar kaže na njegovo kakovost in izjemno priljubljenost. Modeli Volvo so za zimo prav tako opremljeni vrhunsko. Vožnja z njimi vam na zimski podlagi prinaša brezskrbnost, da se lahko v miru posvetite navdihujočim užitkom v Ski resortu Cerkno.


Vabimo vas, da navdihujočo zimsko vožnjo z Volvom združite z uživaškimi smučarskimi zavoji!
X