8. nagradna igra: 5x 2 dnevni vozovnici za Mariborsko Pohorje
Pokličite svojega smučarskega prijatelja, saj bomo petim izžrebanim podarili 2 odrasli dnevni vozovnici za smučišče Mariborsko Pohorje, uporabni kadarkoli v sezoni 2016/17. Preberite spodnja navodila, odgovorite na nagradno vprašanje in sodelujte v žrebu. Če sodelujete na več načinov, si povečate možnosti, da ste izžrebani. Srečno!


NAGRADNO VPRAŠANJE:
Kako se imenuje tekmovanje za svetovni pokal, ki se tradicionalno že več kot 50 let odvija na smučišču Mariborsko Pohorje?
A: Pokal Vitranc
B: Zlata Lisica
C: Telemark WC
Trajanje: 31.01. – 06.02.2017 do 12h, ko izžrebamo nagrajence. Sodelujete lahko na oba načina in si tako zagotovite boljšo verjetnost pri žrebu! *SMS Klub je plačljiv, strošek vsakega prejetega SMS-a znaša 0,19 €. Več v Pogojih in pravilih storitve.
Sodeluj preko
1.
- všečkaj Snežni telefon.
2.
Na FB v objavi o nagradni igri med komentarje zapiši prijatelja, s katerim želiš deliti karto!
SMS-a
1.
Pošlji SMS z besedilom: SNEZNI in pravilen odgovor na številko 4646! Primer SMS-a: SNEZNI B (pošlji na 4646)
Smučišče Mariborsko Pohorje je z dolgoletno tradicijo eno največjih smučišč v Sloveniji. Po številu naprav je na drugem mestu, po skupni dolžini prog pa na prvem. Vznožje smučišča je na pičlih 300 metrih nadmorske višine, praktično v osrčju štajerske prestolnice Maribor, najvišji del pa sega do 1.347 metrov nad morjem. Proge so raznolike in primerne za vse ljubitelje smučanja ali deskanja, tako od začetnikov, do vrhunskih smučarjev. Med drugim imajo urejeno tudi dodatno zasneževanje in nočno smučanje.

Na Mariborskem Pohorju je bila postavljena prva sedežnica v Sloveniji, in sicer sedežnica Habakuk. Ta je začela obratovati že daljnega leta 1952, stoji pa še danes!
X