9. nagradna igra: 5x 2 dnevni vozovnici SORIŠKA PLANINA
Pokličite svojega smučarskega prijatelja, saj bomo petim izžrebanim podarili 2 odrasli dnevni vozovnici za smučišče Soriška planina, uporabni kadarkoli v sezoni 2016/17. Preberite spodnja navodila, odgovorite na nagradno vprašanje in sodelujte v žrebu. Če sodelujete na več načinov, si povečate možnosti, da ste izžrebani. Srečno!


NAGRADNO VPRAŠANJE:
Na kakšni nadmorski višini je najvišja točka smučišča Soriška Planina?
A: 1.287 m nv
B: 1.921 m nv
C: 1.550 m nv
Trajanje: 7.02. – 13.02.2017 do 12h, ko izžrebamo nagrajence. Sodelujete lahko na oba načina in si tako zagotovite boljšo verjetnost pri žrebu! *SMS Klub je plačljiv, strošek vsakega prejetega SMS-a znaša 0,19 €. Več v Pogojih in pravilih storitve.
Sodeluj preko
1.
- všečkaj Snežni telefon.
2.
Na FB v objavi o nagradni igri med komentarje zapiši prijatelja, s katerim želiš deliti karto!
SMS-a
1.
Pošlji SMS z besedilom: SNEZNI in pravilen odgovor na številko 4646! Primer SMS-a: SNEZNI C (pošlji na 4646)
Soriška planina na nadmorski višini od 1287 do 1550 m je majhen in prijazen smučarski center z ugodno lego smučišča. Ponuja več srednje-težkih in dve lažji progi, na voljo pa so ena sedežnica in štiri vlečnice. Smučišče je primerno tako za rekreativce, kot za družine z otroki, poleg smučanja pa nudijo tudi tako tekaško, kot sankaško progo, ob ugodnih razmerah pa je možno tudi turno smučanje z vrha Slatnika in Možica.

Soriška planina ni le območje za smučanje, saj tu najdete veliko več. V zimskem času proge za tek na smučeh, sankaško progo, različne poligone, dogodivščine za otroke, med poletjem pa čudovite razglede, ter pohodniške in kolesarske poti.

Na sončnih legah vas z dobro hrani in pijačo razvajajo v Litostrojski koči in Brunarici.
X