NAGRADNA IGRA: 5x 2 dnevni karti za NASSFELD
Sončne Mokrine!Ne zamudite odlične priložnosti, Snežni telefon namreč podarja 5x po 2 odrasli dnevni vozovnici za smučišče Nassfeld oz. Mokrine, uporabni v tej sezoni. Sodelujte preko SMS ali FB, odgovorite na nagradno vprašanje in sodelujte v žrebu. Povečajte si možnost uspeha in sodelujte večkrat! Srečno!


NAGRADNO VPRAŠANJE:
Koliko kilometrov prog ima smučišče Nassfeld?
A: 60 km
B: 85 km
C: 110 km
Trajanje: 28.02. – 05.03.2018 do 10h, ko izžrebamo nagrajence. Sodelujete lahko na oba načina in si tako zagotovite boljšo verjetnost pri žrebu! *SMS Klub je plačljiv, strošek vsakega prejetega SMS-a znaša 0,19€. Več v Pogojih in pravilih storitve.
Sodeluj preko
1.
Všečkaj Snežni telefon.
2.
Na objavi o nagradni igri med komentarje zapiši pravilen odgovor na vprašanje in označi prijatelja, s katerim želiš smučati!
Primer komentarja:
Odgovor C, @Janja Novak
SMS-a
1.
Pošlji SMS na številko 4646 z besedilom: SNEZNI in pravilen odgovor, ter sledi navodilom!
Primer SMS-a:
SNEZNI C (pošlji na 4646)
2.
Za sodelovanje se moraš prijaviti v SMS klub, kjer prejemaš obvestila o vseh nagradnih igrah!
Večkrat sodelujete, več možnosti imate za zmago!
Ta opcija še posebej velja pri SMS funkciji!
Nassfeld, uvrščen med TOP 10 smučišč v Avstriji, je največje in najbližje avstrijsko smučišče Sloveniji, oddaljeno manj kot 2 uri vožnje od Ljubljane. Smučišče in destinacija je usmerjeno v družinski turizem, z bogato ponudbo družinskih paketov in paketov za najmlajše.
Na gori poteka veliko dogodkov, med drugim festival Full Metal Mountain, Rock the mountain, Sound of Wine ter Hüttenmeister tekmovanje. Smučišče še posebej v marcu velja za pravo sončno destinacijo, saj se v povprečju bohoti z 100 sončnimi urami več kot ostale alpske destinacije.