';
Terme di Arta in smučanje:
Začetek promocije smučanje-wellness za popolno zimsko ponudbo
S ciljem ponujati polno zimsko izkušnjo turistom in smučarjem v gorskem okolju Furlanije Julijske Krajine, sta PromoTurismoFVG in Terme di Arta ustanovila promocijo, ki kombinira smučanje in wellness.
Smučišče Zoncolan. ©Pentaphoto
Smučišče Zoncolan. ©Pentaphoto
Ravascletto-Zoncolan. ©Pentaphoto
Natančneje, imetniki dnevnih, večdnevnih ali sezonskih smučarskih vozovnic smučišč Ravascletto-Zoncolan, Forni di Sopra in Sauris so upravičeni do 10% popusta za vstop v bazene in wellness območje objekta Arta spa.
Ugodnosti veljajo tudi za estetske in fizioterapevtske tretmaje (z izjemo tistih, povezanih z državnim zdravstvenim sistemom) in se lahko koristi za celotno družino skozi celotno sezono.
Poleg tega bodo tisti, ki bodo koristili spa ali wellness storitve v Arta Termah prejeli osebni voucher, s katerim bodo lahko kupili dnevno smučarsko vozovnico za 25% ugodneje (torej 26 evrov namesto 35 v visoki sezoni, ali 19 evrov namesto 25 v nizki sezoni). Ugodnost velja skozi celotno sezono v vseh smučarskih centrih Furlanije Julijske Krajine in bo podan le odraslim, ker ostali v vsakem primeru lahko koristijo ugodne ponudbe.
Terme di Arta. ©Fabrice Gallina
Več na: PromoTurismo FVG