NAJBOLJŠI AVSTRIJSKI OTVORITVENI ZIMSKI FESTIVAL:
WOW GLACIER LOVE
Zell am See-Kaprun | 3., 4. in 5. november 2017
Mednarodni glasbeni zvezdniki, freestyle športniki, fanatiki snežni športov in zimske znamke, se v tem obdobju združijo in skupaj proslavljajo začetek zimske sezone v osrčju avstrijskih Alp.
WOW Glacier Love bo v svojem četrtem letu, medtem ko se na tisoče iz športnega sveta in na tisoče počitnikarjev združijo in proslavljajo pričetek nove sezone snega, ponovno preobrazil avstrijsko alpsko vasico Kaprun. Navdušenci festivala ter športni navdušenci se pridružijo dogodku iz vsepovsod, da se zabavajo na znanih mednarodnih glasbenih aktih, gledajo vrhunske športnike tekmovati v Cash4Tricks tekmovanju in hkrati preverjajo in testirajo najnovejšo ponudbo največjih zimskih znamk v turistični destinaciji Zell am See-Kaprun ter na ledeniku Kitzsteinhorn.
Svež sneg in vrhunci festivala
Hoteli v regiji Zell am See-Kaprun se že polnijo, medtem ko se Kaprun preobraža v destinacijo zabave v avstrijskih Alpah za ljubitelje snega. V petek, 3. in soboto 4. novembra bo pri vhodu glavnega odra WOW od 18. do 22. ure na voljo Food & Expo območje. Poiščite najboljše v zimski modi medtem ko lokalne in mednarodne znamke razkrijejo najnovejše trende.
Glasba se začne v petek, 3. novembra ob 20.00, ko bodo vrhunski lokalni in mednarodni umetniki prižgali dogajanje na odru ledene dobe glavne arene festivala WOW ob vstopu v Kaprun. Glasbeni program se bo nadaljeval do zgodnjih jutranjih ur v nedeljo, 5. novembra 2017 z uradnimi afterpartiji v Aprés Ski Superclubu Baumbar in na drugih lokacijah po Kaprunu od 23. ure dalje. Potrjeni so naslednji akterji: Avstrijski vrhunski DJ Rene Rodrigezz, zvezda festivala Flip Capella in vzhajajoča talenta Zootah ter Max Wolf.
Dogajanje na ledeniku Kitzsteinhorn
Sveže pripravljena pobočja, atrakcije izven uradnih prog in brezplačni smučarski ter borderski testi vas pričakujejo na ledeniku Kitzsteinhorn tako v soboto, 4. kot tudi nedeljo, 5. novembra 2017. Na prograh bo kar mrgolelo talenta, medtem ko bodo obiskovalci festivala ter redni smučarji zavijali prve zavoje v sezoni, preizkušali najnovejšo opremo, uživali v glasbi in gledali vrhunske mednarodne freestyle športnike tekmovati za denar v Cash4Tricks v Snowparku Kitzsteinhorn v soboto, 4. novembra.
Za aktivnosti v Kaprunu potrebujete veljavno vstopnico festivala, za aktivnosti na ledeniku pa veljavno smučarsko vozovnico. »Early bird« paketi festivala so že na voljo na www.wowglacierlove.at in se začenjajo pri 149€ za 2 nočitvi, smučarsko vozovnico za soboto ter vozovnico festivala za celoten vikend. Posamezne vozovnice so na voljo že od 19€ dalje.
Za več informacij se obrnite na:
WOW Event GmbH
Daniel Wilson
Tel. +43 (0)660 3111 035
dan@wowagency.at | www.wowglacierlove.at | www.facebook.com/wowglacierlove