Otvoritev sezone na smučišču Katschberg
Bi bili radi prvi na snegu?
Družinski smučarski center Katschberg to omogoča!
Svobodno in globoko vdihavati svež gorski zrak z nizko stopnjo alergenov, ter uživati bogato sončno svetlobo, v kombinaciji z zagotovljeno snežno podlago in veliko različnosti za celotno družino. Vsi ti vidiki so značilni za območje, ki se je uveljavilo kot najboljša destinacija za družinske počitnice na sončni strani Alp: družinska regija Katschberg! Letošnjo sezono smučišče odpira svoja vrata v okviru 3. 12. 2016.
Svobodno in globoko vdihavati svež gorski zrak z nizko stopnjo alergenov, ter uživati bogato sončno svetlobo, v kombinaciji z zagotovljeno snežno podlago in veliko različnosti za celotno družino. Vsi ti vidiki so značilni za območje, ki se je uveljavilo kot najboljša destinacija za družinske počitnice na sončni strani Alp: družinska regija Katschberg! Letošnjo sezono smučišče odpira svoja vrata v okviru 3. decembra 2016.
Družinam prijazna prenočišča, tako v obliki različnih hotelov s 4-zvezdicami, počitniških apartmajev, gorskih koč, privatnih penzionov, kot preprostim prenočiščem za goste, so na voljo bodisi neposredno na prelazu Katschberghöhe, v vasi Rennweg ali bližnji okolici. Hoteli na prelazu ležijo neposredno ob smučišču, iz Rennwega pa vozi brezplačen avtobus, ki pripelje do smučišča in nazaj v roku 10. minut.
Družinski dopust na turističnem območju Katschberg je vedno nepozabno lepa izkušnja, k čemur prispeva tudi Katschi-jev otroški svet. Svet pustolovščin z govorečimi figurami iz stripov, skozi katere se lahko smuča, Mini-jet vlečnica, ogrevani paviljoni in smučarska območja, rezervirana posebej za otroke, poskrbijo, da srca tako otrok, kot staršev, bijejo hitreje!
NOVO: Adventna pot Katschberg!
Za novo smučarsko sezono se je družinska regija Katschberg-Rennweg domislila nečesa zelo posebnega! Z odprtjem Adventne poti, bo regija prvič ponujala edinstveno doživetje. 2,8 km dolga krožna pot na nadmorski višini 1.700 m bo podprta s postajami, polnimi ljubezni, ki se nahajajo v prenovljenih skednjih. Vsaka postaja je namenjena drugi božični tematiki, daleč od kiča in trgovine.
Doživite Božič v svoji prvotni obliki!
http://www.katschberger-adventweg.at
X