Družinske smučarske počitnice v Katschbergu
Čas z družino v smučarskem središču Katschberg
Družinski del smučarskega središča Katchberg je pozimi pripravljen posebej za naše najmlajše goste in njihove skrbnike. Starši lahko uživajo na 70 km smučarskih prog, ki jih v celoti lahko prekrijemo z umetnim snegom, otroci pa so med tem v varni oskrbi smučarskih učiteljev na smučišču za otroke Katchi's Kinderwelt, kjer se lahko naučijo prvih zavojev. Med smučanjem otroke zabavajo in spodbujajo tudi naše maskote, otroci pa se lahko vozijo z vlečnico Mini-Jet in vlečnico s krožniki. Kadar vaši najmlajši potrebujejo odmor, se lahko odpočijejo in pogrejejo v ogretih šotorih.
© Tourismusoffice Katschberg
Družinske počitnice v turistični regiji Katschberg so nepopisno lepo doživetje. Široke in dobro speljane proge na smučišču Katschberg-Aineck so večinoma srednje zahtevne. Najbolj strma proga na pobočju Ainecka je prava poslastica za izkušene smučarje, na voljo pa je tudi 10 km enostavnih prog, ki so namenjene tistim z manj izkušnjami. Prijazni žičničarji in nastavljivi tekoči trakovi otrokom olajšajo dostop do 16 sedežnic. Smučarski most s tekočim trakom za potnike povezuje smučišči na gorah Aineck in Tschaneck. V smučarskih kočah in na njihovih sončnih terasah pa si boste z družino lahko odpočili in si privoščili krepčilno malico.
© Tourismusoffice Katschberg
© Tourismusoffice Katschberg
Gostje lahko zimski gorski svet in 30 km zimskih pohodniških poti raziščejo tudi na vodenih pohodih s krpljami. Končni cilj so po navadi kmečke koče, kjer si pohodniki lahko privoščijo malico ali pa preprosto preživijo prijeten večer na toplem. 16-kilometrska višinska tekaška proga na prelazu Katschberghöhe in 8-kilometrska proga v dolino Pöllatal sta idilično urejeni, ob poti pa se tekači lahko ustavijo in okrepčajo v številnih kočah. Sankaški izleti, sankanje na zračnicah, drsanje in vožnja s sanmi s konjsko vprego so priljubljeni tako pri otrocih kot pri starših.
Osupljive in nepozabne zimske počitnice za celotno družino! www.katschberg.at
● Povezani smučišči Katschberg-Aineck ponujata 70 kilometrov širokih in dobro speljanih prog, ki jih lahko prekrijemo z umetnim snegom.
● 16 žičnic.
● Smučišči na gorah Aineck in Tschaneck sta povezani s smučarskim mostom, ki je opremljen s tekočim trakom.
● Na progi Königswiese je glede na sezono med 19. in 22. uro enkrat ali dvakrat tedensko mogoča tudi nočna smuka.
● Šest smučarskih šol, ki ponujajo smučarske tečaje za otroke in odrasle, smučarske safarije in izlete.
● Opremo je mogoče najeti v nekaterih smučarskih šolah in v več športnih trgovinah.
X