Vedno trenutek presenečenja pred vsemi:
Mokrine osveženo kulsko in presenetljivo velikodušno vstopajo v novo smučarsko sezono
110 absolutno s snegom zagotovljenih kilometrov prog, najboljši v svojem razredu na podlagi različnih ocenjevalnih portalov in vedno med TOP 10 smučišči Avstrije… Kdor se torej odpravi v Mokrine, lahko veliko pričakuje. In bo kljub temu presenečen! Prva presenečenja 'Nice Surprises' namreč goste pričakujejo že ob uradnem začetku zimske sezone 7. decembra 2016. 110 absolutno s snegom zagotovljenih kilometrov prog, najboljši v svojem razredu na podlagi različnih ocenjevalnih portalov in vedno med TOP 10 smučišči Avstrije… Kdor se torej odpravi v Mokrine, lahko veliko pričakuje. In bo kljub temu presenečen! Prva presenečenja 'Nice Surprises' namreč goste pričakujejo že ob uradnem začetku zimske sezone 7. decembra 2016.
Gre za kratko zaporedje. Tisti trenutek na 'skakalnici', ko poletiš. Sekunda, ko prvi pogled iz kina v Mokrinah na globoko zasnežene gorske vršace odpre vse čute. Trenutek, ko se po spustu po zabavni progi nenadoma pojavi tisti občutek 'Še enkrat!', ki ga otroci tako dobro poznajo. Ti številni trenutki presenečenj bodo vsak posamezen dan na Mokrinah spremenili v poseben dan. Na vsakem 'vogalu' se namreč nahajajo aha doživetja, ki bodo gostom na obrazih narisala nasmeh. Bodisi v snežnem parku, v kinu Mokrine, na območjih za prosti slog, na sončnih točkah ali na tekmovalni progi s snemanjem filma. Kdor bo imel odprte oči in bo pozoren na informativne table 'Nice Surprise', bo lahko zimski šport doživel s presenetljivo kulske in hkrati srčne plati!
26 milijonov evrov investicij
Poleg številnih 'posebnih učinkov' pa Mokrine svojim gostom zagotavljajo več udobja in varnosti. V zadnjih dveh zimah, torej v sezonah 2015/16 ter 2016/17, je bilo v izgradnjo infrastrukture vloženih 26 milijonov evrov. Med drugim v izgradnjo nove, visoko moderne 6-sedežnice 'Rudnigsattel', v izboljšanje udobja pri sedežnicah z ogrevanimi sedeži in vremenskimi zaščitnimi pokrovi, v razširitev prog ter razširitev in okrepitev zasneževalnega sistema. Novi smučarski depo z ogrevanimi predalniki neposredno ob progi ter razširitev mreže smučarskih avtobusov bodo zimski dopust v Mokrinah spremenili v zabavo brez vsakršnega stresa. Investicije v kakovost in izgradnjo novih posteljnih kapacitet zagotavljajo, da tudi hoteli zadoščajo najvišjim zahtevam.
Začetek sezone: rezervirajte sedaj in prihranite 66 evrov!
Začetek sezone 7. decembra 2016, ko se bo na Mokrinah ponovno vse vrtelo okoli teme '6 na progi', se približuje s polno hitrostjo. Brez skrbi, ta ponudba ni dvoumna, ampak nedvomno najboljša izbira za zapeljivo ugoden začetek sveže zimske sezone. Kdor se prijavi na spletni strani 6aufderpiste, prejme podarjenih 66 evrov, ki so sestavljeni iz bona v vrednosti 33 evrov za smučarsko vozovnico in bona v vrednosti 33 evrov za namestitev. Akcija velja do 24. decembra 2016 ob rezervacije za dve osebi.
6 pa bo v času od 16. do 18. decembra srečna številka tudi za vse ostale goste. Ob igri s kocko '6 na progi', v okviru katere dve velikanski kocki poskrbita za zabavo na progi, lahko gostje zadenejo čudovite nagrade. Kdor bo imel srečo pri metanju kocke v eni od partnerskih koč vzdolž proge 'Route 66', bo zadel pijačo ali hrano. Tisti, ki pa bo presmučal celo progo 'Route 66' in sodeloval v nagradni igri, bo imel možnost, da zadane 6-dnevno smučarsko vozovnico – in sicer za naslednjih 6 let!
Otvoritveni dogodek v petek, 9. decembra 2016
Za vse, ki še omahujete, s katero opremo boste začeli letošnjo sezono, je smučarska otvoritev v Mokrinah 9.decembra idealno prizorišče. Na ta dan vas vodilni proizvajalci smučarske opreme kot Head, Elan, K2 in Völkl vabijo na testiranje njihovih novih tekmovalnih in karving smuči. Na modnem šovu bodo predstavljeni aktualni modni trendi, ki jih to sezono ne smete zamuditi.
Od 19. ure naprej bo v 'Wu' v hotelski coni potekala velika zabava. Po spektakularnem šovu rezljanja iz leda bosta na odru v živo nastopila džez glasbenik in pisec pesmi Charlie Armstrong ter britanski glasbenik James Cottriall. 'Move on' se glasi moto nadaljevanja zabave z radijem Antenne Kärnten, ki bo poskrbel za najbolj vročo in kulsko plesno zabavo v letošnji zimi.
Presenetljivo velikodušno za otroke
Mokrine tudi družinam nudijo številna presenečenja, ki bodo zimski dopust spremenila v pravo zabavo. Pod motom 'Mokrine Ski surprise' so otroci do 10 let brezplačno povabljeni na smuko. V času od 7. do 24. decembra 2016 je za vse male športne navdušence te starosti smučarska vozovnica na voljo brezplačno, brezplačno pa je tudi spanje v sobi staršev oz. starih staršev vključno z oskrbo. Pri paketu 'Nassfeld Ski Surprise' je v istem časovnem obdobju na voljo Otroški paket spremstva (smučarska oprema in smučarski tečaj) po ugodni ceni 29 evrov na dan. Prav tako se podaljša akcija 'Kids surprise', v okviru katere otroci pod deset let prejmejo vsako soboto tekom cele sezone dnevno smučarsko vozovnico po ceni deset evrov. Več si preberite tukaj!
'Surprise Guys' na progi
Z nekaj sreče boste letos v Mokrinah naleteli na 'Surprise Guys', ki bodo prvič skozi celo sezono goste presenečali s prijaznostmi. Okrepitev med počitkom, povabilo v smučarski servis ali vodenje po smučišču - veselite se lahko številnih 'priboljškov', ki so si jih izmislili 'angeli na progah'.
Presenetljivo kulske
Pri mladini in vseh spletno pismenih zimskih športnikih Mokrine ciljajo z najsodobnejšo infrastrukturo. To je možno zahvaljujoč 20 dostopnim točkam WLAN, ki z enkratno prijavo odpirajo vrata hitremu in brezplačnemu internetu po celem smučišču. Servisni sistem na licu mesta podaja super ažurne in najpomembnejše informacije o smučišču glede na to, kje se trenutno nahajate. Med njimi so namigi za postanek, prireditve ali okoliške točke za vse, ki iščejo nekaj posebnega. Ravno mladi zimski športniki svoj čas najraje preživijo na dih jemajočih območjih za prosti slog, testirajo svoje hitrostne sposobnosti na progi s snemanjem filma ali v smučarski šoli Shred-School Friedla Kolarja, državnega prvaka in evropskega podprvaka v snežnem kanalu, dobijo profesionalne namige za prosti slog.
V letošnjem letu Mokrine presenečajo…


… s 'Surprise Guys', ki gostom razkažejo smučišče ali smučarski dan posladkajo z majhnimi darilci!

… s sončnimi točkami, ki so dokaz za to, da v Mokrinah sonce v povprečju sije okoli 100 ur dlje z neba kot severneje v Alpah.

… z raznoliko kulinariko, ki posamezniku dopušča, da po regiji okusno karva med tipično avstrijsko kuhinjo in italijanskim 'užitkom'.
Stik za medije:
mag. Ingeborg Schnabl
NLW Tourismus Marketing GmbH
Wulfeniaplatz 1, 9620 Hermagor, Avstrija
Telefon: +43 4282 3131-313
e-pošta: ingeborg.schnabl@nlw.at
X