';
NASSFELD
Cool. Presenečenja - za družine in otroke
Ko je bolj kul biti na snegu kot na spletu. Ko je toliko za odkriti, da starši ne morejo verjeti kakšno vzdržljivost imajo njihovi otroci. Ko otroci lahko proge uporabljajo brezplačno. To so trenutki, ko se zavedamo, koliko smučišča, kakršno je Nassfeld, doprinesejo k našemu življenju. Na smučišču Nassfeld so zimske počitnice za celotno družino cenovno dostopne in istočasno zagotavljajo vrsto raznolikost in zabave.
Smučarski center, preprosto ustvarjen za kul otroke! V Mokrinah med 30 modernimi napravami in 110 kilometri prog trenutki »Special surprise« čakajo za vsakim vogalom. Mladi zimski navdušenci namesto neokusnega monotonega smučanja in istega starega vzepnjanja in spuščanja po progi svoj čas v Nassfeldu preživijo na neverjetnih freeride območjih, preizkusijo svoj talent na progah Speed & Ski Movie ali dobijo profesionalne nasvete v šoli za freestyle. Zahvaljujoč brezplačni Wi-Fi pokritosti celotnega smučišča, svoje videe in slike lahko nemudoma delite s prijatelji in znanci. Za začetnike sta na voljo dve profesionalni šoli smučanja, BOBO® Mini Club, zavarovana območja, kjer lahko otroci vadijo …in seveda še pestra izbira špagetov in pic v italijanskih restavracijah ter lokalnih dobrot v 25 tradicionalnih kočah. Ni presenečenje, da se otroci smejijo tako svetlo, kot tukajšnje sonce. Nassfeld se namreč ponaša s povprečno 100 urami sonca več kot severno od Alp, kar ga uvršča na sam vrh v vseh Alpah.
Presenetljivo cool.
Vaša hitrost. S polno paro po hribu navzdol!
Če bi radi s polno paro uživali in preskusili vaše smučarske sposobnosti, to lahko storite na zavarovani hitrostni progi. Tukaj lahko črno na belem preverite vašo hitrost in jo delite z vašimi prijatelji.
Ski Movie proge. Takšno hitrost lahko dosegate!
Ski Movie tekmovalno paralelne proge so kot nalašč za treninge v stilu Hollywooda. Tu lahko izkusite tekmovalno vzdušje in čisti adrenalin, kot profesionalec uživate v veleslalomu, tekmujete s prijatelji, spremljate avtomatično zabeležen posnetek vaše vožnje in jo delite z drugimi.
Nassfeld Gartnerkofel Snow Park. Edina pot je navzgor!
To je tista prava stvar, ki jo vsi iščemo, saj spektakularni snow park s »Kicker« progo, »Public« progo in »Beginner« progo + chill območji, ponuja pravo mero zabave in akcije. Eksperti brezplačne šole shred vam vsako nedeljo pokažejo, kako se tej stvari streže.
Informacije na www.nassfeld.at/snowpark
Nassfeld kino predstavlja. "Vse kar vidim je belo!"
Vzemite si čas za uživanje ob čudovitih razgledih v gorskem okolju, in medtem koristite relaksacijske ležalnike, ki na vas že čakajo.
Foto točke. Ste vi naslenji top model Nassfelda?
Preprosto pritisnite na gumb, nadenite si vaš najlepši nasmešek in mogoče boste postali Nassfeldov naslednji top model!
Sončne točke. Ogromno sonce in visoka stopnja zadovoljstva!
Števca sončnih urn a Gartnerkofel-u in zgornjem terminalu naprave Madritsche dokazujeta, da se Nassfeld lahko bohoti v povprečju z več kot 100 sončnih ur kot drugi kraji severno od Alp.
"Kača". Daj petko!
700 m dolge "Kačje" vijuge, polne valov, skokov in bankin režejo svojo pot skozi gozd. Nato lahko uživate v spuščanju po "Marvični" ali "Puter" škatli in se zapeljite skozi predor – najboljša kombinacija proge, zabavnega parka in cross smučanja. Pravi raj za mlade smučarske in borderske pustolovce – povsem brez tveganja na zavarovanem terenu.
Območja začetnikov. Varno! Kul!
Začetniki lahko v polni meri izkusijo parvo smučanje v varnih otroških vadbenih območjih Sonnenalpe, Sonnleitn, Tressdorfer Alm in po novem tudi v Tröpolachu, kjer lahko z vrhunskimi inštruktorji smučanja in Pengvinom BOBO® na potovanju odkritja uživajo v popularnih izpostavitvah.
Med učenjem več zabave v smučanju na igriv način
Smučarske počitnice v Nassfeldu na Koroškem predstavljajo fantastično izkušnjo za otroke. Za najmlajše je skrbno poskrbljeno na otroških smučarskih progah. Na potovanjih odkritij se od inštruktorjev na igriv načim naučijo vse, kar morajo znati, medtem pa starši uživajo v času zase. Zagotovljeno je obilo zabave in raznolikosti!
Nassfeld izziv. Najhitrejša pot do cool posnetkov!
Če iščete maksimalno hitrost, zabavo in raznolikost, priporočamo poseben izziv: Nassfeld izziv. Za vsakogar, ki se želi preizkusiti, je pripravljenih 14 postaj in značk (točk), ki jih je treba nabrati: vključno s spustom po progi avanture “Kača”, veleslalomsko smuko na Ski Movie stezi za dirkanje s polno paro ali pa za zabavno fotko pri Nassfeld kinu. Vsi sodelujoči bodo vključeni pri žrebanju z možnostjo zmage dnevnih kart, sezonske karte in – kot posebno nagrado – smučarsko čelado v dizajnu Nassfelda.
Podrobnosti na www.nassfeld.at/challenge
Presenetljivo radodarno.
Nassfeld je z vidika ponujanja cenovno dosegljivih smučarskih počitnih za družine izjemo radodaren. Otroci mlajši od 10 let pod motom "Nassfeld Ski surprise – otroci vabljeni" v sobah staršev v obdobjih 07.12.-23.12.2017, 06.01.-20.01.2018 in 17.03.-08.04.2018 spijo brezplačno. Paketi z urami smučanja in smučarsko opremo se lahko rezervirajo po ugodni ceni 30,00 EUR na dan (vendar morajo biti rezervirani vnaprej in so na voljo le v povezavi z Nassfeld Ski surprise paketi). Podrobnosti na www.nassfeld.at/pauschalen
"Družinska posebnost" – brezplačna smučarska oprema za otroke do 10 let
Nassfeld je popoln kraj za otroke tistih staršev, ki želijo, da se naučijo smučati brez da bi morali kupovati celotno opremo. Ta ponudba je veljavna skozi celotno sezono: Oba starša najameta svojo opremo pri NTC Sport Sölle in za vse otroke pod 10 let za enako obdobje prejmeta enake storitve brezplačno. Če opremo najame le en starš, enake brezplačne ugodnosti prejme le en otrok pod 10 let.
Najem smuči za mladino pod 15. letom je v Nassfeldu na voljo za 1,00 EUR na dan v povezavi z “PREMIUM” vozovnico ali dnevno vozovnico, ki ni deležna drugih ugodnosti. Veljavnost ponudbe: 07.12.-23.12.2017 (začetek sezone), 18.03.-02.04.2018 (po sezoni) in 03.04.-08.04.2018 (zaključek sezone).
Bližnji družinski smučišči Weissbriach in Kötschach-Mauthen: Pošteno in prijazno.
Družine, ki imajo rajši manjša smučišča lahko obiščejo bližnji Weissbriach ali Kötschach-Mauthen smučišči. Tukajšnja ponudba: gostje, ki enkrat prenočijo, smučajo brezplačno. Počitniški apartma za dve osebi lahko najamete že za 51,00 EUR na noč, in zraven dobite vključeni dve smučarski vozovnici. Obvladljivo Weissbriah smučišče ponuja 4 km prog, vadbeno območje z otroško vlečno napravo, tekočim trakom in T-vlečnicami – majhno, a čudovito. Gosti, ki iščejo raznolikost lahko koristijo brezplačen SkiBus, ki vas do Nassfelde pripelje v 20 minutah.
Ponudbe v Weissbriachu:
  • Ski for free: brezplačno smučanje ob prenočitvi, že od 49,00 EUR
  • Ski 4 free plus: 7 dnevni paket: Smučajte brezplačno plus 1 dan v Nassfeldu, že od 422,00 EUR
www.nassfeld.at/gitschtal in www.skifahren-gratis.at
Zimska pravljica se v majhnem a čudovitem družinskem centru Kötschach-Mauthen z začetniku-prijaznimi progami in učitelji smučanja od 6. januarja 2018 uresničuje v obliki odličnih ponudb za zimske počitnikarje:
  • Otroci do 10. leta z vozovnico “Snežinka” smučajo brezplačno
  • Otroci od 10 do 15 let za dnevno karto plačajo le 6,00 EUR
  • Ski-hopping oz. skakanje po 6 smučiščih: 7x polpenzion vključno z vozovnico, vodnikom smučanja in transferji že od 834,00 EUR v off-sezoni
www.nassfeld.at/koemau in www.skihupfn.koemau.com
Pripravite se, da vas preseneti ...


... zanesljiva in velika snežna podlaga na 110 kilometrih prog, ki se raztezajo po štirih visokih planotah v Mokrinah.

... široka izbira kulinaričnih užitkov, kjer lahko uživate tako klasično avstrijsko, kot tudi italijansko “gusto” kuhinjo.

... podnebje v južnih Alpah, ki zaradi številnih sončnih dni zimo predstavljajo iz svetlejše in bolj prijetne perspektive.
Vse podrobnosti na www.nassfeld.at/familie
Pravice fotografij: ©nassfeld.at
Stik za medije:
mag. Ingeborg Schnabl
NLW Tourismus Marketing GmbH
Wulfeniaplatz 1, 9620 Hermagor, Avstrija
Telefon: +43 4282 3131-313
e-pošta: ingeborg.schnabl@nlw.at