';
FULL METAL MOUNTAIN:
V tretje gre še bolje!
Nassfeld, pomlad 2018
Sanje v belem – to predstavlja Full Metal Mountain za vse metalce! Izjemna kombinacija zimskih počitnic in metalskega festivala prihaja v Mokrine že tretjič zapored od 2. do 8. aprila 2018. Objavljajo se novice o predprodaji in o prvih bendih.
Wacken, 27. julij 2017 - Spomladi 2018 bomo spet tu! Metalci z vsega sveta se upajo povzpeti na Full Metal goro v avstriji v aprilu 2018. Že tretjič zapored bo z metalskimi oblekami ter smučmi ali deskami več kot 2.000 ljubiteljev težke glasbe vstopilo na smučarsko območje z 110 kilometri prog. Nekateri bendi na odrih na zgornji postaji, srednji in v dolini, so že potrjeni.
Nemški bend Kreator bo na Full Metal Mountain prinesel trash metal. Ljubitelji poleg novih komadov iz najnovejšega albuma »Gods of Violence« zagotovo lahko pričakujejo tudi njihove klasike. Nazareth je eden najpomembnejših hard rock bendov že od leta 1968, saj so po celem svetu prodali več kot 60 milijonov albumov. Sedaj bodo uspešni Škoti iz njihovega višavja prišli v avstrijske metalske Alpe. Poleg tega bodo igrali tudi Rage, pionirji power metala, ki bodo kmalu izdali nov album. Novi v glasbeni industriji so Walking Dead on Broadway - njihov deathcore zna tu in tam povzročiti kakšno snežno nevihto. Nenazadnje pa se vračajo avstrijski heroji Tuxedoo. Tokrat bodo že tretjič na »FMM« in bo njihovo srečanje z množico gotovo veselo.
Christopher Gruber, direktor NLW Tourismus Marketing GmbH pravi:
»Veseli in ponosni smo, da se Full Metal Mountain že tretjič dogaja v Nassfeldu. Dogodek istočasno omogoča veliko časa za smučanje, zabavo in poslušanje žive metal glasbe. To je Après ski na popolnoma novi ravni! Atmosfera med metalci, osebjem, umetniki in hotelirji je bila v zadnjih dveh letih izjemna, zato se naslednjega dogodka vsi veselimo.«
Rezervacije paketa so možne od 22. septembra 2017 dalje na www.full-metal-mountain.com. Paket vključuje vstopnico za festival in vozovnico za smučišče, hkrati pa tudi različne namestitve. Dodatne informacije bodo na voljo kmalu.
Full Metal Mountain, Nassfeld, od 2. do 8. aprila 2018
Kreator, Nazareth, Rage, Walking Dead on Broadway, Tuxedoo in drugi!
Spletna stran: www.full-metal-mountain.com
Napovednik: Youtube