';
Smučarski božič 3 Zinnen
Edina prava božična smučarska destinacija
Zvok glasbe, okusna hrana in čarobne žareče lučke. Smučišče Drei Zinnen Dolomites je nastanjeno v zasneženih Dolomitih, zaščiteno pod UNESCOvo svetovno dediščino. Od 30. novembra do 6. januarja 2020 pa bo edino smučišče na svetu, ki bo oblečeno v pravljični božični kostum. Svetovno znani kuharji so za vas ustvarili posebne božične jedi, če pa to ni dovolj, pa vas bo še posebej očaralo drevo z 1000 zvezdami, prava in edina pošta Božička, ogromen adventni venček ali pa severni jelen Rudi, s sanmi napolnjenimi z darili.
Božično okrašena koča v Drei Zinnen
Se spomnite vonja sveže pečenih medenjakov, ko ste na hladen zimski dan obiskali babico? Ali pa kako ste z njo listali po njeni knjigi z recepti? Kuharji v različnih kočah so prav tako listali po babičinih knjigah receptov in bodo, v izbranih kočah, očarali, osupnili in navdušili vseskozi božič s svojim lastnim prevzemom nekaterih starih božičnih jedi.
Toda božič na Drei Zinnen Dolomites je več kot le fantastična hrana. Božič tu je mirno zimsko vzdušje, ki naredi Advent tako edinstven. Gre tudi za to, da nam uspe vsaj enkrat letno ujeti čarovnijo otroštva. Torej, ne glede na to, ali potujete z družino ali prijatelji, le glejte, da boste poslali pismo dragemu Božičku… In tokrat ga pošljite na njegovo pravo poštno pisarno, ki se nahaja 2050 metrov nad krošnjami in v s snegom prekritih Dolomitih. Zberite se in preštejte lučke na drevesu z 1000 zvezdami, nato pa se s smučmi odpravite iskat ogromen adventni venec, skrit v eni izmed naših smučarskih koč. S snegom prekrita otroška farma se bo pravljično iskrila na vse strani, in ja, ponekod bo dragi Božiček čakal z darili tako za mlade, kot tudi starejše.
Takšna in druga božična presenečenja čakajo na vas, na vaše prijatelje in družino, od 1. decembra dalje. Očarani boste na božičnim smučarskim svetom, prepredenim v belo in uživali v božiču, kakršnega niste doživeli že leta, ali morda celo še nikoli prej.
Božična tržnica v Dolomitih v San Candidu
Doživite božič v San Candidu, v Dolomitih! Božična tržnica poteka vsako leto od konca novembra, do začetka januarja. In kaj obiskovalci običajno najbolj cenijo v tej tržnici? Ljubezen do detajlov, tradicijo in povezanost z naravo.
San Candido v teh tednih prikazuje Advent, kakršen je bil nekoč: stare vrednote, živeti običaji in pravljična atmosfera. Ponudba je omejena na lokalne ročne obrti in tradicionalne kulinarične specialitete. Vse stojnice so nameščene v centru mesta, obdane z božičnimi okraski. Sprehodite se po trgu in uživajte v avtentični božični atmosferi.
Odprto od 29.11.2019, do 06.01.2020.