All Events
...

TRADICIONALNI SLOVENSKI VELIKONOČNI BRUNCH na SORIŠKI PLANINI

Soriška planina

31. mar - 01. apr

Soriška planina

Prijava: [email protected]

Vstop možen s katerokoli smučarsko karto

Si že kdaj jedel velikonočni zajtrk na 1300 metrov nadmorske višine? Letos imaš priložnost!

Pust je mimo in do velike noči nas loči samo še dobrih 40 dni. V preteklem letu smo za vse naše goste in za vse zunanje goste, ki so želeli poskusiti, kakšen je TRADICIONALEN SLOVENSKI VELIKONOČNI ZAJTRK nad 1000 metri nadmorske višine, pripravili prav posebno kulinarično razvajanje. Zaradi velikega zanimanja smo se odločili, da ga letos seveda ponovimo.

VELIKONOČNI BRUNCH, na katerem vam bomo ponudili vse kulinarične dobrote, ki spadajo k veliki noči, pa seveda še kaj več: jajca, hren, šunka v testu, tradicionalna orehova potica! Vse izpod rok kuharskih in pekovskih mojstrov na Soriški planini.

Velikonočni brunch bo letos potekal kar dva dneva:

  • v nedeljo, 31.3.2024 od 07:30 do 11:30 ter
  • v ponedeljek, 1.4.2024 od 07:30 do 11:30!


Prijave so zaradi omejenega števila mest obvezne na telefonski številki 051 381 617 ali preko elektronskega naslova [email protected]!

* V primeru lepega vremena lahko za vaju (2 osebi) ali za vajino družino (4 osebe) pripravimo PIKNIK KOŠARO z velikonočnimi dobrotami, s katero se lahko odpravite na vrhove Soriške planine in velikonočni zajtrk zaužijete v objemu narave. Prosimo, da nas ob rezervaciji na to opozorite.


Uživanje ob polni mizi velikonočnih dobrot v restavraciji LAJNAR - prijavi se čimprej!Share this article