Vse novice
...

Obetavne izboljšave na slovenskih smučiščih 2024

Snežni telefon 5. december 2023

Vsi smo že slišali nekaj o tem: (končno) nove naprave na mnogih smučiščih v Sloveniji. Spodaj naštevamo nove izboljšave, skupaj s tem, kaj lahko pričakujete na svojem naslednjem izletu. Nadaljujte z branjem, da izveste, kako bodo te izboljšave vplivale na vaš prvi dan na smučišču v tej sezoni.

Vsi smo že slišali nekaj o tem: (končno) nove naprave na mnogih smučiščih v Sloveniji. Spodaj naštevamo nove izboljšave, skupaj s tem, kaj lahko pričakujete na svojem naslednjem izletu. Nadaljujte z branjem, da izveste, kako bodo te izboljšave vplivale na vaš prvi dan na smučišču v tej sezoni.

VELIKAPLANINA:

Zamenjava dvosedežnice Šimnovec z napredno šest-sedežnico za izboljšano učinkovitost.

slika

Pričakovani rezultat: izboljšana zmogljivost in učinkovitost, zagotavljanje boljših voženjin zmanjšanje čakalnih časov.

VOGEL:

Obiskovalce čaka panoramska posodobitev, zamenjava dvosedežnice Zadnji Vogel s krožno kabinsko žičnico.

slika

Pričakovani rezultat: Osupljivi panoramski razgledi med vzponom, izboljšanje celotneizkušnje in fotografskega užitka.

ROGLA:

Predstavljajo novo šest-sedežnico Mašinžaga s toplotno ogrevanimi sedeži in varnostnimi kabinami. Prav tako prihaja Leteči tobogan Mašinžaga, ki bo predstavljal prav posebno izkušnjo na že tako in tako odlično urejenem smučišču.

slika

Pričakovani rezultat: Povečana varnost in toplota med vzponi, prispevajo k bolj udobnemu smučarskemu doživetju.

KRVAVEC:

Nova šest-sedežnico Zvoh, z ogrevanimi sedeži in varnostnimi kabinami za izboljšano in varnejšovožnjo.

slika

Pričakovani rezultat: Pričakujte krajše čakalne čase in povečano udobje, kar zagotavljabolj prijetno smučarsko izkušnjo.

CERKNO:

Začetek elektronske posodobitve, izboljšave nadzornega sistema in krmiljenja na štiri-sedežnici Brdo, štiri-sedežnici Davča in šest-sedežnici Lom.

slika

Pričakovani rezultat: Tehnično izpopolnjeno nadzor in natančnost, kar vodi v bolj gladkevožnje in povečanje varnostnih ukrepov.

POHORJE:

Namestitev vmesne postaje za krožno kabinsko žičnico, ter gradnja nove štiri-sedežnice z imenom Ruška.

slika

Pričakovani rezultat: Pričakujte hitrejše prehode in učinkovitejši sistem prevoza, karzmanjšuje zamude in izboljšuje celotno dostopnost.

KOPE: Uvedba novih štirisedežnic na linijah Kopnik in Peharnik, prav tako dodana moderna vlečnica na smučišču Velika Kopa. Poleg vsega pa nova objekta Grmovškov dom in Zajc, ki dopolnjujeta celoto in veliko smučarjem omogočata večdnevno uživanjenovosti na smučišču.

slika

Pričakovani rezultat: Pričakujte izboljšano učinkovitost in priročnost, kar omogoča lažjidostop do različnih prog.

GOLTE:

Začetek preobrazbe z zamenjavo stare vlečnice Smrekovec in vlečnice Stari Stani z dvema sodobnima štiri-sedežnicama. Golte načrtujejo tudi digitalizacijo prodaje smučarskih vozovnic, kar bo olajšalo in pospešilo postopek nakupa za vse obiskovalce.

slika

Pričakovani rezultat: Veselite se krajših čakalnih časov, optimiziranih postopkov insodobnih ugodnosti, kot je digitalno izdajanje vozovnic.

JAKECTRIJE KRALJI: Zamenjava obstoječe vlečnice Veliki vrh z novo, učinkovito štirisedežnico.

slika

Pričakovani rezultat: Pričakujte povečano učinkovitost, krajše vrste in večje udobje med smučarskimi avanturami.

To so do zdaj najdene izboljšave na slovenskih smučiščih. Podatki se lahko spremenijo glede na smučišče. Katere posodobitve se najbolj veselite izkusiti v živo? Sporočite nam v komentarjih, pa bomo držali oči odprte!

Share this article