Vse novice
...

Posebne ugodnosti za idilično smučarsko pustolovščino na Platku

Snežni telefon 9. januar 2024

Smučišče Platak, dragulj, ki v objemu mirnih krajinskih razgledov čaka, da ga raziščete, vabi smučarje k idilični pustolovščini. V sodelovanju s Snežnim telefonom in Petrolom, pa zagotavlja ponudbo, ki jo ne smete zgrešiti.

Predstavljajte si, da se mrzel gorski zrak dotika vašega obraza, svet pa se spreminja v zimsko čudežno deželo. To ni le katerakoli smučarska avantura; to je vabilo k doživetju čarobnosti smučišča Platak, kjer smučarske strmine spremlja pogled na jadransko morje. In kaj je še boljše? Vaše vozovnice za smučanje lahko z lahkoto pridobite na kateremkoli bencinskem servisu Petrol!

O Smučišču Platak

V objemu mirnih krajinskih razgledov se skriva smučišče Platak, ki čaka, da ga raziščete. Z dih jemajočimi pogledi, raznolikimi progami in posodobljenimi objekti je pravi raj tako za začetnike kot izkušene smučarje. Ne glede na to, ali iščete priložnost za drsenje po strminah ali mirno vožnjo, Platak nudi nepozabno izkušnjo.

Poleg prog, ki so oblikovane tako, da ustrezajo različnim ravnem veščin, od širokih, prijaznih začetniških strmin do zahtevnejših prog za izkušene smučarje, se na smučišču najde šola smučanja in izposojevalnica opreme za tiste, ki želijo izpopolniti svoje znanje ali si izposoditi vrhunsko opremo.

slika

Source: Platak FB

Prednosti Smučanja na Plataku

Platak izstopa s svojo zanimivo lokacijo, stičiščem med gorskim in morskim ter nedavno posodobljenim sistemom prevozov in zasneževanja, ki so zasnovana tako, da maksimizirajo vaš čas na strminah. Smučišče se ponaša z odličnimi pogoji za smučanje, ki zagotavljajo, da je vsak zavoj in drsenje tako vznemirljivo kot zadnje. In za tiste, ki radi smučajo pod zvezdami, Platakova nočna smuka ponuja očarljivo izkušnjo.

slika

Source: Platak FB

Udobje Nakupa Vstopnic

Pozabite na dolge vrste in zapletene postopke rezervacij! V partnerstvu z bencinskimi servisi Petrol, smučišče Platak zagotavlja, da je vaša pot do strmin tako gladka kot vaši smučarski spusti. Obiščite katerikoli Petrol, pridobite svoje vstopnice in že ste pripravljeni na smuko! Ne spreglejte morebitnih posebnih ponudb ali ekskluzivnih ugodnosti, ki so na voljo na teh lokacijah.

Nekaj zanimivih ugodnosti:

  • 5% cenejšo karto, če ste član kluba Petrol oz. lastnik Zlate kartice,

  • Najnižje dnevne cene kart za vsak ponedeljek ali sredo,

  • Posebna karta 5x dnevna v sezoni, ki posledično pomeni, da vas dnevna karta stane le 16€,

  • Petrolove Super sobote, za le 20€ na odraslega,

  • In drugo!

slika

Source: Platak FB

Smučišče Platak je več kot le destinacija; je potovanje, polno radosti, adrenalina in preprostosti začetka vaše avanture na lokalnem bencinskem servisu Petrol. Ne glede na to, ali ste samostojni pustolovec ali načrtujete družinski oddih, Platak obljublja izkušnjo, ki vas bo pustila željne še več.

Share this article