Vse novice
...

Snežni telefon v novi podobi

Snežni telefon 5. december 2023

Snežni telefon, smučarski portal katerega name je zbližati smučarja znajboljšo smučarsko izkušnjo, je končno v novi podobi! Vložili smo velikotruda, izkušenj in najnovejših tehnologij, in s ponosom odpiramo naša vrata...

Snežni telefon je svojo zgodbo začel še v prejšnjem tisočletju – od tu prihaja tudi naše ime. Pred časom pametnih telefonov in v času, ko internet še ni bil tako dostopen, smo s smučišči uredili platformo, kjer so smučarji na najbolj enostaven način prišli do ključnih informacij glede obratovanja na smučišču – s telefonskim klicem in poslušanjem avtomatskega odzivnika. Ta rešitev je hitro prerasla v spletno stran, ki se je skozi leta dograjevala.

Naše globoke odnose s smučišči ohranjamo že od samega začetka. Prav tako našo strast in ljubezen do smučanja in drugih zimskih športov. Iz tega razloga smo se odločili narediti naslednji korak, in v sezoni 2023/24 prihajamo ven s povsem novo podobo!

Kaj to pomeni?

Snežni telefon želi zbližati smučarja z najboljšo smučarsko izkušnjo. Želimo, da vsaka snežinka piše svojo zgodbo, in vsak smučar uživa na svojih smučeh kolikor je le mogoče. Da to dosežemo, je treba imeti zanesljive informacije na enem mestu – nekaj, kar Snežni telefon ima! Vsako smučišče ima svoj profil, na profilu so ključni podatki o smučišču, prav tako pa dinamične informacije, katere zapisujejo smučišča sama – to so informacije o odpiralnih časih, napravah, progah, o stanju in vrsti snega, ki je na smučišču. Vsi ti podatki so pri nas vedno najbolj aktualno, kar posebej označuje oznaka »zadnjič posodobljeno«.

Kaj drugega je še na voljo?

Smučišča v Snežni telefon tudi vpisujejo lastne dogodke, ali dogodke, ki jih drugi organizirajo na lokaciji tega smučišča. Novice, ki se vežejo bodisi na smučišče ali na druge smučarske vsebine, se običajno uskladijo najprej z vodstvom smučišča, zato da širimo le preverjene in zanesljive informacije. Ponujamo zanesljive vremenske napovedi, aktualno vreme, žive video posnetke in še marsikaj drugega. Predlagamo, da se sprehodite po našem portalu in vse skupaj raziščete.

Veseli bomo vaših povratnih informacij, bodisi preko družbenih omrežij ali direktno na naš email. Veseli bomo, če boste aktivno vključeni v našo skupnost, in se boste skupaj z nami potrudili, da se smučarska identiteta ne le ohranja v našem bistvu, ampak celo raste.

Share this article